RSS Feed

Prima intalnire.

Posted on

Niste sfaturi pentru prima intalnire:
1. Nu o invita sa iasa cu tine si prietenii tai, la prima intalnire. Prieteni fac de obicei glume numai de ei intelese, le place sa povesteasca lucruri din trecut si asa mai departe. Cum poate ea sa sa distreze, sa se simta bine daca nu intelege nimic? Raspunsul e simplu: nu poate.

2. Nu folosi expresii de genul “iubire”, “papusico” – niciodata la prima intalnire si niciodata in rest.

3. Fii hotarat. Daca e vorba de prima intalnire si ai invitat-o sa iasa cu tine, tu hotarasti ce o sa faceti, unde mergeti. Intereseaza-te! Cauta pe internet, in ziar, intreaba in dreapta si-n stanga, incearca sa incerci sa afli ce-i place. Tipii nehotarati sunt refuzati usor.

4. Fii cat mai “in mediul tau”. Daca a vrut sa iasa cu tine, se asteapta sa se simta bine, nu sa dea peste un morocanos. Pastreaza mereu zambetul pe buze, orice ar fi. Toata lumea arata mai bine cu un zambet pe buze.

5.Gandeste-te la ce fel de haine sunt potrivite pentru locul sau evenimentul unde va duceti. Daca este o petrecere, un bal, o iesire in oras – la restaurant sau la film, trebuie sa te imbraci in acord cu locul in care te duci. Este important sa se vada ca te-ai straduit sa te imbraci cu ceva special pentru acea intalnire (fireste, fara sa exagerezi), ca nu ai aruncat la niste haine pe tine la intamplare, ca si cum nu i-ai da importanta.

6.Vorbeste cu persoana cu care te-ai intalnit dupa ce s-a terminat intalnirea si cere-i parerea. Intalnirea nu se termina automat dupa ce el o lasa pe ea acasa, stabileste o a doua intalnire, daca este cazul. Chiar daca intalnirea a fost un esec, nu se stie niciodata, poate va imprieteniti si deveniti amici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: